Energi

Vet du om din fastighet verkligen har rätt inställning?

Det har aldrig varit mer lönsamt att spara energi än idag. Med rätt inställning och bara genom att justera din befintliga anläggning brukar vi regelmässigt kunna spara 8-10% energi direkt. 

Och låter du sedan våra energikonsulter utföra mer utförlig energianalys av hela din fastighet, så kan du tack vare våra förslag på energibesparande åtgärder spara ytterligare minst 10-20%. Ibland till och med upp till 50%.

Vi ser över allt och vänder på alla stenar i våra energianalyser. Värmesystem, Isolering, ventilation, värmeläckor, fönsterstandard, belysning, produktionsutrustning är bara några av de delar vi analyserar. Dessutom undersöker vi nyttjarens energiklokhet. Bara genom att ändra hyresgästens beteende finns faktiskt mycket att spara.

Förutom att slutrapporten med åtgärdsförslag leder till betydligt bättre ekonomi, kan man också räkna hem flera miljövinster, bättre innemiljö och trivsel. Och dessutom även ett högre fastighetsvärde eftersom driftskostnaderna minskar.

Rikshem, Prospecta och Topax m.fl är exempel på fastighetsägare som vi fått förtroendet att hjälpa med energibesparande åtgärder och energianalys.

Hör av dig så berättar vi mer om vad det kostar och hur det går till att både göra en insats för miljön och göra din plånbok riktigt glad.

Med rätt inställning är inget omöjligt.

Kontaktperson

Patric Vadman

Patric Vadman

Energikonsult

Patrik Hasselstroem

Patrik Hasselström

Avdelningschef Service

Offertförfrågan/kontakt

Vad kan vi hjälpa dig med?

Lämna ett meddelande i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan!