Namnlös Design (17) (1)
Namnlös Design (17) (1)

Ventilationsmontör erfaren

Avent söker ventilationsmontör

 

Avent utvecklas och vi söker en erfaren ventilationsmontör för att förstärka vårt team och som vill vara med att utvecklas ihop med oss.

Du kommer att arbeta i ett gäng där det är korta beslutsvägar och som vill leverera kvalitet i alla led.

Som montör krävs att du självständigt planerar, samordnar och utför ditt vardagliga arbete på ett strukturerat och ordningsamt sätt. Ibland ensam och ibland i grupp.

På Avent erbjuder vi dig ett trevligt och professionellt team med högt till tak, bra arbetsvillkor och kollegor som alltid ställer upp på varandra. Som montör hos oss kommer du att vara involverad i att installera och montera ventilationssystem i nära samarbete med tekniker och projektledare för att säkerställa högsta möjliga standard och allt enligt framtagna specifikationer.

Vi arbetar mycket i samverkansprojekt vilket kräver lite extra vad gäller samarbete och förmågan att arbeta över de vanliga yrkesgränserna.

Som person är du initiativrik, flexibel och ansvarstagande, har hög social kompetens, B-körkort och god känsla för service. Vidare har du dokumenterad erfarenhet inom ventilationsbranschen som självgående ventilationsmontör.

Tjänsten är på heltid och placeringsort är Kalmar med omnejd. 

Kontakta Jonas Mäki så får du veta mer!

Tel: 0480-45 83 32
Mail: jonas.maki@avent.se

 

  • Stad
    Kalmar

  • Kompetensområde
    Ventilation

  • Ansökan