433486235 1780742892436861 9201490315552770540 N
Kährs golvtillverkare, Allmän ventilation och service

För Kährs står Avent för närhet och service

Hos Kärhs har Avent arbetat i flera år med allmänventilationen och flera maskiner. Det är ett spännande uppdrag hos en kund som kräver olika ventilation beroende på var i industrin vi är och där känslan för rätt temperatur är väldigt viktigt. Vi stämmer av med jämna mellanrum att det är rätt temperatur på rätt plats.

Kährs är en av världens äldsta golvtillverkare och en global marknadsledare med försäljning i 70 länder. Det är mycket omsorg om hantverket och det är viktigt även som samarbetspartner att ha med sig när man kommer innanför dörrarna.

Här sköter vi både service, allmän ventilation, avfuktare och befuktare. Det senare är otroligt viktigt för verksamheten och måste göras på plats för att det ska fungera på allra bästa sätt med olika känsliga träslag i olika delar av processen.

Här finns egen såg, egen tillverkning hela vägen från stock till färdigt golv samt eget lager där varje del har olika aggregat. På lagret sitter avfuktare på pelarna för att det ska passa inpackat golv samt ge medarbetarna bra luft. I samtliga personalutrymmen har vi justerat ventilationen på olika sätt. Och i stationerna ute i industrin, där medarbetare tidigare hade problem med för varm luft, har vi nu löst ventilationen direkt på plats där de står för en behagligare arbetsmiljö. Här arbetar vi med de bästa filtren för att luften som går ner i fabriken ska vara riktigt bra. Kährs har också en lösning med en portabel avfuktare att flytta dit där extra behov finns.

      Det här är ett bra ställe att jobba på, berättar Avents Jimmy Angelöv. Medarbetarna på Kährs är alltid trevliga och tacksamma när vi är på plats. Vi är ju här för att göra ett bra arbete för deras skull.

Med ca 450 anställda och ungefär 1300 kubik med stockar som kommer in i veckan och ger 55 000 kvadratmeter golv är Kährs en aktör att räkna med och en viktig arbetsplats för Nybro.

      Det bästa med Kährs är möjligheterna! Här finns så många olika jobb under samma tak, berättar Petter Sandgren, fastighetschef på Kährs. Och vi blir mer kunniga och insatta i hur viktig ventilationen är varje gång Avent är på plats. För oss står Avent för närhet och service!