Avent Sökermedarbetare Webbfoto
flera medarbetare i grupp

Vi söker nya medarbetare

Är du en tekniker nyfiken på energiarbete, kyla eller ventilation?

Avent utvecklas ständigt inom energiområdet där vi arbetar med energibesparande åtgärder via ventilation, fastighetsförvaltning och värmepumpslösningar.

Om du tycker detta låter intressant och är redo att andas ny luft i din karriär så letar vi passionerade individer som vill göra skillnad inom branschen.

På Avent är vi proffs på ventilation, kyla och energi och erbjuder ett trevligt och professionellt team med högt till tak, bra arbetsvillkor och kollegor som alltid ställer upp på varandra. Vi söker dig som är duktig på service och förstår att alltid sätta kunden i centrum. Vi erbjuder alltid kunden det lilla extra.

Vi söker alltid efter rätt personer som kan förstärka vårt team och fortsätta överträffa våra kunders förväntningar. Som tekniker hos oss är du involverad i något eller flera av våra områden och kommer att arbeta nära vårt team med tekniker och projektledare för att säkerställa högsta möjliga standard och enligt kundens specifikationer.

Du är ansvarstagande, har B-körkort och hög social kompetens.

Vi strävar efter att alltid leverera högkvalitativa tjänster till våra kunder och tror på att investera i våra medarbetare och skapa en inkluderande arbetsmiljö i ett mångsidigt team där varje individ kan bidra med sin unika expertis och perspektiv.

Det finns nu flera lediga tjänster ute under fliken ”lediga jobb”. Välkommen med din ansökan!