Per W 720X432
Per Wallin

VD har ordet

Det går framåt för Avent! Vi är förstås djupt tacksamma över att kunna säga så, trots tuffa tider för många. Vi arbetar positivt och oförtrutet på och skapar nya gemensamma möjligheter och samarbeten för framtiden. Vi är nu inne i en fas där vi förhoppningsvis snart får möjlighet att fördjupa vårt samarbete med en trogen samarbetspartner, vilket vi förstås ser fram emot.

Inget av detta hade dock varit möjligt om det inte vore för våra kompetenta och engagerade medarbetare som på olika sätt gör mig stolt varje dag. Det bästa berömmet är när samarbetspartners meddelar hur nöjda de är med medarbetaren ute på plats, med hög teknisk kompetens samt god kommunikation och ett trevligt bemötande där ingenting är omöjligt. Det är precis det som gör oss till Avent. Tack!

Och på tal om anställda firade vi nyligen Roger som arbetat hela 25 år på Avent. Det är gott betyg om något. En fantastisk medarbetare som gjort så enormt mycket för Avent som bolag. Tack för alla insatser Roger, vi ser fram emot att få jobba tillsammans med dig länge än.

Just nu har vi ett enormt fint orderläge på samtliga avdelningar. Det gör att nya medarbetare kommer att behövas både här och där. Är du nyfiken på Avent som arbetsgivare, tveka inte att skicka in en spontanansökan till oss. Vi erbjuder ett härligt team med goda kollegor som alltid ställer upp på varandra. Du har förhoppningsvis en mycket god service-känsla, körkort och någon form av bakgrund inom ventilation eller kyla. Vi ser fram emot att höra av dig!

Nytt kontrakt är på väg in och det planeras för en gemensam resa i bolaget för att stärka oss som kollegor. Om detta återkommer jag nästa gång.
En riktigt trevlig påsk önskar jag alla medarbetare, samarbetspartners, kunder och följare.

//Per Wallin