Per 720X432 (1)
VD Per Wallin

VD har ordet juli

Först och främst vill jag tacka för allt engagemang! Kollegorna på Avent gör det lätt att leda och att vara stolt att få leda detta gäng.

Projekten går bra och nya avtal rullar in. Det visar att vi gör rätt saker och att våra medarbetare ute på plats skapar förtroenden och gör ett riktigt bra jobb.

Vi hälsar fyra nya anställda till Avent välkomna direkt efter sommaren; två montörer, en tekniker och en kyltekniker. Men vi behöver bli fler, framförallt någon duktig styr/energitekniker. Närmare presentation av våra nya ansikten får ni efter sommaren på webben och i våra sociala kanaler. Håll utkik.

Resan till Lübeck blev riktigt trevligt och lyckat. En resa som genomfördes som ett tack för allt arbete våra medarbetare lägger ner på att göra Avent till Avent. Det skapades bra tillfällen att lära känna varandra bättre och skapa ännu bättre relationer oss emellan.

Samtidigt som vi nu går på semester ser vi fram emot hösten då flera spännande projekt drar gång i nästa etapp. Bland annat på Kalmarsundsverket och nya onkologihuset hos Region Kalmar samt nya avtal hos olika fastighetsägare samt industrikunder. Samtidigt vill jag därför också passa på att tacka våra fantastiska kunder som visar oss så fint förtroende och gör jobbet både enklare och roligare.

Låt mig avsluta med att önska alla en riktigt skön sommar. Njut av ledigheten, kanske barfota i gräset, många långa grillkvällar, varma bad, jordgubbar och härliga sovmorgnar.

På återseende om fyra veckor.

//Per Wallin