Just nu! Vi söker kyltekniker/ventilationsmontörer Klicka Här för att läsa mer!

27 augusti 2020

Vi söker Serviceterkniker till Oskarshamn

Vi söker en arbetsledande servicetekniker med inriktning ventilation, för placering på vårt filialkontor i Oskarshamn. Avdelningen är under uppbyggnad och ditt jobb kommer att blandas med kundkontakt, arbetsledning och på sikt även ansvara för övriga tekniker, men också egna serviceuppdrag. Vi söker dig som är nyfiken, serviceinriktad och sätter kunden i fokus. Inte rädd för att hugga i där det behövs för tillfället. ”Team Avent” där vi alla hjälps åt för att skapa ett trevligt arbetsklimat. Låter detta som något för dig? Vill du veta mer? Hör av dig till Per Wallin. per.wallin@avent.se Tillträde enligt ök.

Vi söker en arbetsledande servicetekniker med inriktning ventilation, för placering på vårt filialkontor i Oskarshamn.

Avdelningen är under uppbyggnad och ditt jobb kommer att blandas med kundkontakt, arbetsledning och på sikt även ansvara för övriga tekniker, men också egna serviceuppdrag.

Vi söker dig som är nyfiken, serviceinriktad och sätter kunden i fokus. Inte rädd för att hugga i där det behövs för tillfället. ”Team Avent” där vi alla hjälps åt för att skapa ett trevligt arbetsklimat.

 

Låter detta som något för dig? Vill du veta mer? Hör av dig till Per Wallin. per.wallin@avent.se

Tillträde enligt ök.